Selskabsmenu ud af huset

Hos Italy & Italy har du mulighed for at sammensætte en selskabsmenu til dit forsamling. Vores selskabsmenu er en skræddersyet menu vi danner i samarbejde med dig. Alle vores retter medbringer en klassisk italiensk oplevelse, da de er lavet af originale italienske opskrifter og følger italienske køkken traditioner.

Skal du have mad ud af huset til dit selskab i Ringsted er vi det optimale valg. Uanset hvilken menu vi får lavet i samarbejde, kan vi garantere en god madoplevelse for dig og dit selskab.

Selskabsmenu - alt indkluderet

Vælger du at benytte vores selskabsmenu og få maden leveret, hjælper vi dig hele vejen. Fade, skåle osv. samt varmekasser med de varme retter leveres punktligt. Ønsker du yderligere hjælp med dit arrangement tilbyder vi også hele catering oplevelsen med servicering af selskabet og afrydning af borde når begivenheden er færdig. Hvis du ønsker professionel hjælp med maden under arrangementet kan kokken også stå for det.

Når du bestiller mad ud af huset hos Italy & Italy, går vi meget op i at give dig og dine gæster en positiv oplevelse med hensyn til mad samt service. Derfor kan du altid trygt overlade ansvaret til os.

Hvor levere vi?

Da vores varmekasser der kan holde maden varm i 1½ time er der en grænse for hvor langt ud fra Ringsted vi kan levere. Derfor levere vi primært i Ringsted og omkringliggende områder for at sikre at din mad forbliver varm og at du og dine gæster på den måde for den bedst mulige oplevelse.

Selskabsmenu til ethvert arrangement

Vi tilbyder selskabsmenu året rundt og til ethvert arrangement. Skal du have sammensat en menu til julefrokost, nytår, fødselsdag, firmafest eller andet står vi klar til at hjælpe dig. Vores brede kompetence inden for mad giver dig et hav af muligheder der kan passe til mange forskellige anledninger.

Kontakt os i dag

Har du brug for levering af en større mængde mad i eller nær Ringsted kan du altid kontakte os på telefon 57 61 53 53 for en uforpligtende samtale om din selskabsmenu. Alternativt kan du skrive til os på vore e-mail ristorante@italy-italy.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.