​Hold dit selskab i hjertet af Ringsted​ - kontakt os for dit arrangement i vores restaurant

Ristorante Italy & Italy byder dig og dine gæster velkomne i vores lyse og varme lokaler i hjertet af Ringsted.

Du er velkommen til at kontakte os for en opstartssamtale om dine ønsker, hvor vi kan give gode råd og vejledning til menuforslag og anretning, eller hvis du ønsker et prisoverslag på, hvad det vil koste at holde dit næste arrangement i vores smukke restaurant i Ringsted.

Lokale til ethvert arrangement

Skal du holde konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller et helt fjerde arrangement, så lad Ristorante Italy & Italy stå for al besværet, hvor det eneste, du skal tænke på, er at være sammen med dine gæster.

Holder du dit arrangement i vores restaurant, sørger vi for at dække op og sætte menu, så alt harmonerer med dine ønsker om den perfekte dag og perfekte smag.

Vi giver gode råd og vejledning til, hvilken menu der vil passe godt til selskabet, hvad enten det er vores lækre italienske buffet eller en tre-retters menu.​

Unik beliggenhed i Ringsteds skønne natur

Med en unik beliggenhed i byens hjerte på Torvet i Ringsted, lige ud til den grønne oase Klosterlunden, er vores restaurant det optimale sted at afholde et selskab.

Du og dine gæster har let ved at komme ud i den skønne natur og strække benene under middagen eller inden kaffen, lige som børn har mulighed for at lege i parken, mens de voksne nyder selskabet i lokalet indendørs.

RING FOR INFO » 57 61 53 53​​