Forretter:

ROLLATA DI SALMONE E RICOTTA AROMATIZZATA ALL´ANETO E MELISSA
- Laks-ricotta rulle med dild og melisse. Citron dressing

TIMBALLINO DI RAPA ROSSA, CREMA DI GRANA
- Rødbede-ricotta timbale, granaostecreme

CONFIT DI ANATRA, COMPOSTA DI MELE, MELAGRANA
- Andelår-confit, æblekompot, granatæble

Hovedret:

FILETTO DI MANZO, CASTAGNE CARAMELLATE AL MIELE, SALSA AL VINO ROSSO E ROSMARINO
TORTINO DI PATATE E VERDURE DEL GIORNO

- Oksemørbrad tournedos. Honning-glaserede kastanjer. Saucen af reduceret fond, smagt til med rødvin og rosmarin.

Tilbehør af kartoffel duchesse og dagens grøntsager

Desserter:

PAVLOVA CON CREMA E FRUTTI DI BOSCO
- Marengs ”Pavlova” med creme og skovbær

Pris:

Pris kr. 385.- (min. 2 kuverter.)
Menuen kan kun købes i sin helhed.

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak.

​BUON APPETITO E BUON NATALE