Om os

Når du træder ind ad døren hos os vil du næsten altid blive mødt af en smilende italiener. Det er mig. Mit navn er Maurizio og jeg kommer fra regionen Romagna som er en del af Emilia-Romagna, men har boet i Ringsted i mange år.

I min familie har madlavning altid været ekstrem vigtig. Køkkenet var familiens samlingspunkt og vi har altid gået meget op i gode råvarer og det at være sammen om noget så livsessentielt som at spise. Lige fra jeg var barn har jeg været med i køkkenet. Jeg har rullet pasta med mel helt op til ørerne. Most solmodne tomater mellem hænderne og smagt på forskellige oste og grøntsager fra vores lokale marked. På mange måder var det igennem smagssanserne at jeg fik de første indtryk på livet.

Derfor elsker jeg at give andre den fantastiske oplevelse det er at smage på livet med sanserne. Madoplevelsen i min restaurant skal føles som at komme hjem til mamma. Her dufter af det ægte Italien og stemningen er hjemlig for alle. Selv hvis det er første gang du besøger os. 

​Vores menukort

Italy&Italy er dit Italien i hjertet af Ringsted, lige ved torvet foran kirken. Vores menukort er klassisk italiensk og byder på både frokostanretninger, lette anretninger (aperitivo) eller større aftenmenuer af både fisk, kød, samt selvfølgelig oste og desserter med tilhørende italienske vine og spumante. Vi har et bredt udvalg af pizze, som bliver lavet efter traditionelt håndværk og bagt i vores stenovn.

​Spis inde eller hjemme

Vi giver dig også mulighed for at tage italienske specialiteter direkte med hjem til familien. På en travl hverdag, vil vi gerne kunne tilbyde at I kan få gode råvarer og hjemmelavet mad som Take Out. 

Lad os holde festen for dig - hos os eller dig.

Skal du have en større fest vil vi sætte en ære i at tilbyde dig rammerne for festen og servere en ganske særlig menu til den store dag serveret på et festligt pyntet bord. Vores placering ved Torvet giver jer mulighed for at nyde udsigten til den historiske skt. Bendts Kirke. Om sommeren kan I sidde udenfor på vores solvendte terrasse med udkig over det frodige klosterlunden park.

Åbningstider

Frokost
Fredag og lørdag kl. 12.00-15.00. Køkkenet lukker kl. 14.00.

Aften
Tirsdag-lørdag fra kl. 17.00. Køkkenet lukker kl. 20.30.

Søndag: Kun åbent for selskaber efter aftale.