Dagens retter og menuer på tavlen

Dagens risotto:

Risotto med "alt godt fra havet"kr. 165,00

Dagens ravioli:

Ravioli med spinat og ricotta fyld. Tomatsauce kr. 145,00

Dagens pastaretter:

Penne med sauteret oksemørbrad strimler, champignon, sennep og fløde kr. 145,00

Dagens fisk:

Stegt kulmulefilet. Sauce m/ oliven, capers, hvidløg og oregano kr. 240,00

Tavle menu 1 - Pris kr. 385, - min. 2 kuverter. Menuen kan kun købes i sin helhed.

Menuen består af en tredelt forret: ​

INSALATA DI PESCE, VERDURE, OLIVE E CAPPERI. MAJONNAISE AL LIMONE

- Fiskesalat med pocheret hvid fisk, finsnittede grøntsager, oliven, capers. Citron mayo dressing

PARMIGIANA DI MELANZANE

- Aubergine "parmigiana"

CARPACCIO DI CARNE DI MANZO, CHAMPIGNON. CITRONETTE

- Carpaccio af af krydderi-modnet-oksekød. Champignonsalat.

Hovedret: ​

RIB-EYE DI VITELLO. SALSA AL VINO BIANCO, BURRO E SALVIA. CONTORNI DEL GIORNO

- Kalve rib-eyer. Sauce med hvidvin, smør og salvie. Dagens tilbehør

Dessert:

PANNA COTTA. COMPOSTA DI FRUTTI DI BOSCO

- Pannacotta. Skovbærkompot 

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak

Tavle menu 2 - Pris kr. 275, -/ min. 2 portioner.

Forret:

- Vitello tonnato

Hovedret:

- Penne (pasta) med sauteret oksemørbradstrimler, champignon, sennep og fløde

Dessert:

- Tiramisú