Dagens retter og menuer på tavlen

Dagens risotto:

Risotto med "alt godt fra havet"kr. 145,00

Dagens ravioli:

Ravioli med spinat og ricotta fyld. Tomatsauce kr. 145,00

Dagens pastaretter:

Penne med sauteret oksemørbrad strimler, champignon, sennep og fløde kr. 145,00

Dagens fisk:

Stegt laksefilet. Sauce m/ oliven, capers, hvidløg og oregano kr. 240,00

Tavle menu 1 - Pris kr. 385, - min. 2 kuverter. Menuen kan kun købes i sin helhed.

Menuen består af en tredelt forret: ​

SALMONE MARINATO, RICOTTA, CIPOLLINA E PESTO DI AGLIO ORSINO

- Marineret laks rullet med ricotta, purløg. Ramsløgspesto

ASPARAGI VERDI, BURRO FUSO, GRANA E NOCE MOSCATA

- Grønne asparges, smeltet smør, granaost og muskatnød

CARPACCIO DI CARNE DI MANZO, CHAMPIGNON. CITRONETTE

- Carpaccio af oksekød. Champignon. Citronette dressing

Hovedret: ​

MEDAGLIONE DI FILETTO DI MANZO. SALSA AL PEPE VERDE. CONTORNI DEL GIORNO

- Medaljon af oksemørbrad. Sauce med grøn peber. Dagens tilbehør

Dessert:

PANNA COTTA. CARPACCIO DI ANANAS AL CARAMELLO

- Pannacotta. Carpaccio af karamelliseret ananas

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak

Tavle menu 2 - Pris kr. 275, -/ min. 2 portioner.

Forret:

- Vitello tonnato

Hovedret:

- Penne (pasta) med sauteret oksemørbradstrimler, champignon, sennep og fløde

Dessert:

- Tiramisú