Dagens retter og menuer på tavlen

Dagens risotto:

Risotto alla parmigiana (risotto ”mantecato” med parmesanost), med topping af salsiccia farseret kyllingeoverlår,                kr. 149,00

Dagens ravioli:

"Agnolotti" med svampefyld. Sauce med fond og fløde       kr. 145,00 (tilbudspris i uge 10, kr. 95,00)                                   

Dagens fisk:

Kulmule filet stegt. saucen med sauteret spinat og fiskefond med safran   kr. 215,00

Tavle menu 1

Menuen består af en tredelt forret: ​

- Fiskesalat med pocheret mørksej, finsnittede grønsager, capers, oliven, citron og dressing
- Parmigiana af auberginer med tomat og mozzarellaost
- Carpaccio af kryddermodnet okselårtunge

Hovedret: ​

- Oksemørbrad bøf, sauce med sauteret champignon/svampe samt trøffelcreme.

Dessert:

- Tiramisú

Pris

Pris kr. 355, - (min. 2 kuverter.)
Menuen kan kun købes i sin helhed.

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak

Tavle menu 2

Forret: ​

- Carpaccio af krydderi-krydderurter-modnet okselårtunge. Italys dressing med hvalnødder, rucola, finsnittede champignon og flager af granaost

Hovedret:

- Penne  mm (pasta) med sauteret oksemørbradstrimler, champignon, sennep og fløde

Dessert:

- Pannacotta med vanilje, hindbærsauce

Pris kr. 265, -