Catering i Ringsted og omegn

Står du og mangler catering service til dit arrangement. Italy & Italy tilbyder catering fra italienske kokke med erfaring og kompetence indenfor originale italienske opskrifter. Vores kokke er utrolig dygtige i det italienske og traditionelle køkken, hvilket garantere en god oplevelse for dig og dine gæster.

Vores restaurant ligger i Ringsted og for at give vores kunder den bedste oplevelse tilbyder vi primært catering til begivenheder og arrangementer i Ringsted og omkringliggende områder. På den måde holde maden sin varme og kvalitet til når den skal serveres.

Sammensæt din egen catering menu

Du kan sammensætte din egen selskabsmenu når du bestiller catering hos Italy & Italy. Vores brede vifte af kompetencer i køkkenet med hensyn til italiensk og traditionelt mad giver dig et hav af muligheder når du sammensætter din egen menu. Det giver dig også en mulighed for at skabe en helt unik madoplevelse for dine gæster.

Catering der løfter stemningen

Ønsker du en fest med god stemning, service og mad er Italy & Italy den helt rette samarbejdspartner. Madretter og fester er begge en samling af forskellige ingredienser der skaber et bedre fuldendt billeder. Vi mener at god mad kun er én af de mange vigtige ingredienser til en uforglemmelig og unik begivenhed. Med vores catering service får du derfor både mad, servicering og en god stemning der bringer dine gæster tættere sammen.

Catering til enhver begivenhed

Da vores kokke er har kompetencer i det klassiske og italienske køkken kan vi både tilbyde en specialiseret italiensk oplevelse til dit arrangement, og en typisk buffet eller menu. Derfor kan du benytte vores catering til enhver fest. Har du brug for vores hjælp til julefrokost, firmafest, fødselsdagsfest eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os på 57 61 53 53 for en samtale om dine ønsker og behov til catering. Du kan også skrive til os på vores e-mail ristorante@italy-italy.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.