Mad ud af huset

Hos Ristorante Italy & Italy har du mulighed for at bestille mad ud af huset, hvad enten det er til julefrokosten i hjemmet, til et stort bryllupsselskab eller et tredje slags selskab.

Vi har stor erfaring med mad ud af huset, og vores dygtige kokke tilpasser smukke anretninger til de mindre og simple selskaber såvel som de store - hos os overlades intet til tilfældighederne.

Både buffet og menu-anretninger til selskaber

Vi er kendte for vores lækre og appetitlige italienske buffet, der virkelig giver begrebet smagsoplevelser en ny dimension.

Vores buffet er lavet af originale italienske opskrifter og følger traditionerne fra det italienske køkken og er blevet et populært valg til selskaber.

Er stilen ikke til buffet til dit selskab, kan vi også stå for en luksuriøs anretning med en tre- eller fem-retters menu med enten italienske eller klassiske retter fra det internationale køkken, hvor der er kræset for detaljen.​​​​

Læs mere om selskabsmenu.

Praktiske oplysninger til selskaber

Lader du os stå for maden til dit selskab, står vi for hele pakken. Vi leverer fade, skåle m.m., og varme retter leveres i praktiske varmekasser, der holder maden varm i op til 1½ time. Har du brug for hjælp til servering, afrydning, eller ønsker du, at kokken skal blive og stå for al maden under arrangementet, er vi selvfølgelig også behjælpelige med det.

Mad ud af huset til Julefrokost

Skal årets julefrokost være en anderledes madoplevelse uden det kolde julebord, så prøv vores julemenu til levering ud af huset. Også her står vi for hele pakken, og med vores mad ud af huset kan vi garantere en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi leverer mad ud af huset til selskaber i hele Ringsted og resten af omegnen. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 57 61 53 53 eller skriv til os på e-mail ristorante@italy-italy.dk, hvis du ønsker mere information om priser eller anretninger til dit næste selskab.