NYTÅRSMENU 2022

Forret, 3 specialiteter:

Terrina di salmone su insalata di finocchio croccante e melagrana
Lakseterrine på leje af sprød fennikel- og granatæble salat

Strüdel di funghi
Svampe strüdel

Bresaola, crema di formaggio e funghi trifolati
Bresaola, mascarpone og sauterede svampe

Hovedret - vælg mellem:

Filetto di manzo, salsa ai funghi e tartufo. Contorno: tortino di patate, sformatino di sedano rapa, cavolfiore-Mornay e finocchi gratinati
Oksemørbrad tournedos. Saucen af reduceret fond, smagt til med sauterede svampe og trøffelpuré. 
Tilbehør af kartoffel duchesse, knoldselleritimabale, blomkål-Mornay og gratineret fennikel

​… eller…

Filetto di nasello con verdure. Salsa al burro e zafferano
Torskefilet med grønsager. Fiskefond-smørsauce smagt til med safran
Tilbehør af gratineret kartoffelpure, selleritimbale, blomkål-Mornay og gratineret fennikel

Dessert:

Torta Sacher
Sacher kage

Pris:

Pris for denne menu er kr. 389,00 pr. person, min. 2 personer. Menuen leveres med vores hjemmebagt brød

Mulige tilkøb:

- 3 slags italienske oste med frugt/grønsagskompot, kr. 75,00/pers.
- Hjemmelavet kransekage med nougat fyld, kr. 45,00/stk.

Sidste frist for bestilling af menuen er mandag d. 27. december.

Afhentning af de bestilte menuer er mellem kl. 13.00-15.00. Der medfølger en vejledning om håndtering af retterne.