Forret, 3 specialiteter:

Salmone marinato, macedonia di agrumi e capperi
- Rimmet laks, citrusfrugtsalat, granatæble, mynte og capers

Sformatino di rapa rossa e salsa al rafano
- Rødbedetimbale og peberrodsdressing

Carne salada e crema di mascarpone, funghi e aroma di tartufo
Carne salada”, mascarponecreme, sauteret champignon og trøffel aroma

Hovedret - vælg mellem:

Filetto di manzo, salsa al balsamico e rosmarino. Contorno: tortino di patate e sedano rapa, petali di cipolla rossa, broccoli in salsa verde,   timballo di carote
- Oksemørbrad tournedos. Saucen af reduceret fond, smagt til med balsamico og rosmarin. Tilbehør af kartoffel duchesse, rødløg-blade, broccoli i salsa verde, gulerodstimbale

​… eller…

Filetto di nasello in cartoccio con verdure e patate, salsa al burro e zafferano
- Kulmulefilet på let sauteret grønsager, kartofler og spinat. Fiskefond-smørsauce smagt til med safran

Dessert:

Tortino al cioccolato e marzapane, schiuma al cioccolato
- Chokolade-marcipan kage, chokolade skum

Pris:

Pris for denne menu er kr. 369,00 pr. person, min. 2 personer. Menuen leveres med vores hjemmebagt brød

Mulige tilkøb:

- 3 slags italienske oste med frugt/grønsagskompot, kr. 60,00/pers.
- Hjemmelavet kransekage med nougat fyld, kr. 35,00/stk.

Sidste frist for bestilling af menuen er søndag d. 27. december.

Afhentning af de bestilte menuer er mellem kl. 13.00-15.00. Der medfølger en vejledning om håndtering af retterne.