NYTÅRSMENU 2021

Forret, 3 specialiteter:

Rollata di salmone, ricotta e spinaci. Emulsione di olio evo e limone

Lakserulle med ricotta og spinat. Citronette

Sformatino di topinamboli e majonnaise

Jordskokketimbale, hj. rørt mayo

Carpaccio di filetto di manzo affumicato, crema di zucca, chili e grana
Carpaccio af røget oksemørbrad, græskarcreme, chili og granaost

Hovedret - vælg mellem:

Filetto di manzo, salsa al balsamico e rosmarino. Contorno: tortino di patate, sformatino di sedano rapa, Finocchi gratinati e cipolline glassate

Oksemørbrad tournedos. Saucen af reduceret fond, smagt til med balsamico og rosmarin. Tilbehør af kartoffel duchesse, Knoldselleritimabale, gratineret fennikel og glaserede perleløg

​… eller…

Filetto di nasello in cartoccio con verdure e patate, salsa al burro e zafferano
- Kulmulefilet på let sauteret grønsager, kartofler og spinat. Fiskefond-smørsauce smagt til med safran

Dessert:

Tortino al cioccolato e mousse di lamponi
- Chokoladekage, hindbærmousse

Pris:

Pris for denne menu er kr. 389,00 pr. person, min. 2 personer. Menuen leveres med vores hjemmebagt brød

Mulige tilkøb:

- 3 slags italienske oste med frugt/grønsagskompot, kr. 75,00/pers.
- Hjemmelavet kransekage med nougat fyld, kr. 55,00/stk.

Sidste frist for bestilling af menuen er mandag d. 27. december.

Afhentning af de bestilte menuer er mellem kl. 13.00-15.00. Der medfølger en vejledning om håndtering af retterne.